Ekonomi

Doğada çalışmak isteyenleri hedef aldı, ‘küçük ev’e yatırım yaptı

Özlem Sarsin

İstanbul’da global bir reklam ajansında beyaz yakalı olarak çalışırken ikametinden istifa eden Serter, iç içe tatil yerlerinde çalışmak isteyen beyaz yakalıları dikkate alarak oluşturduğu alternatif konaklama seçeneğiyle büyük ilgi gördü. doğayla.

Zeytincik Tiny markasını Çeşme Ovacık’ta bulduğu limon ağaçlarıyla dolu toprak üzerine yaptığı minik evlerle yarattığını ifade eden Zeytincik Tiny Kurucusu İlayda Serter, hem doğayla iç içe izole bir tatil planlarken hem de doğayla iç içe olmak istiyor. eğlence hayatı ve Çeşme’nin bilinen yörelerinde misafirlere hizmet verdiklerini söyledi. Serter, yeni işini kurarken doğaya hiçbir şekilde zarar vermeden, tamamen doğayla bütünleşen bir konsept olan minik evleri özellikle tercih etti.

Yeni yatırımla büyüme

Serter, 1,5 yıl önce 3 minik ev ile başladığı yolculuğunun, özellikle yaz döneminde gelen yoğun ilgiden güç alarak 2023 yılı başında 3 ev daha ekleyerek toplamda 6 ev ile devam ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: “Bir yıl gibi kısa bir sürede yatırımımı ikiye katladım.

Bu dönemde konutlarımızın bahçe mobilyalarında da ufak değişiklikler yaparak ‘Zeytincik Tiny Private’ konseptiyle diğer konutlardan farklı olan bir konutu daha bünyemize kattık.

Evlerimizin çoğu ortak bahçeye bakarken, ‘Müstakil’ konutumuzun kendine ait müstakil bahçesi vardır ve bahçe mobilyaları diğerlerinden biraz farklıdır. Şu an için Ovacık’taki konumumuzdaki minik evlerimizin sayıca yeterli olduğunu düşünüyorum. İnsanlar daha yerel ve sakin bir tatil için bizi tercih ettikleri için genişleme taraftarı değilim. Misafirlerimizin doğayı doyasıya yaşamasını istiyorum.” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu